Informaţii

Producatori

Produse vizualizate

DELL E6420 Intel® Core™ i5 2520M 4GB 250GB DVD-RW 14 inch

Reconditionat

Beneficiaţi de durabilitate şi fiabilitate în lumea reală cu un laptop proiectat pentru rigorile lucrului în deplasare.

Mai multe detalii

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

880 LEI cu TVA

Fisa tehnica

ProducătorDell
Tip ProdusRefurbished
Garantie2 ani
ProcesorIntel® Core™ i5
Display14.1 inch
Tip StocareHDD
Capacitate stocare250 GB
Frecventa procesor2.5 GHz
Model procesorIntel® Core™ i5-2520M
Memorie standard4 GB DDR3
Placa videoIntel® HD Graphics
Unitate opticaDVD-RW
WebcamDA
Sistem de operareOptional
USB4 x USB 2.0

Informatii

Descarcă DRIVERELEPorturi:
4 x USB 2.0 (USB 2.0/eSATA)

1 x VGA
1 x LAN
1 x HDMI 
1 x Headphone/microphone combo jack
1 x Dock

Placa video

ManufacturerNVIDIA
NVS Series
NVS 4200M48 @ 810 MHz64 Bit @ 800 MHz
ArchitectureFermi
Pipelines48 - unified
Core Speed *810 MHz
Shader Speed *1620 MHz
Memory Speed *800 MHz
Memory Bus Width/L2 cache64 Bit /128KB
Memory TypeDDR3
Max. Amount of Memory1024 MB
Shared Memoryno
DirectXDirectX 11, Shader 5.0
technology40 nm
Notebook Sizemedium sized
Date of Announcement22.02.2011
Link to Manufacturer Pagehttp://www.nvidia.com/object/nvs_techspe...

Un design nou pentru activităţile profesionale din lumea dvs.

Afişajul de 14 inchi de înaltă definiţie, cu LED-uri şi atingeri multiple, procesorul quad core şi opţiunile de plăci grafice separate fac din laptopul Latitude E6420 (acum cu un design nou) alegerea ideală pentru profesioniştii care lucrează la birou şi acasă şi care au nevoie de înaltă performanţă şi fiabilitate, precum şi de un nivel ridicat de mobilitate. 

Fiind pregătit pentru orice problemă ar ridica activitatea dvs. profesională, acest laptop optimizat pentru întreprinderi este elegant şi blindat de sus până jos, cu un design Tri-Metal™ rezistent, testat pentru conformitate cu standardul MIL-STD 810G, cu partea din spate a afişajului extrem de rezistentă, din aluminiu anodizat, o bază solidă acoperită cu pulbere, balamale ranforsate din oţel, un cadru intern din aliaj de magneziu şi clapetă de blocare din aliaj de zinc. Laptopul Latitude E6420 este echipat totodată cu o tastatură rezistentă la vărsarea lichidelor, o protecţie a ecranului LCD şi un amortizor dispus de jur împrejurul ecranului pentru mai multă siguranţă. Acestea pot rezista la şocurile şi la vărsarea de lichide care pot apărea în timpul activităţilor profesionale de zi cu zi.

Beneficiaţi de productivitate excepţională în timpul zborurilor cu avionul sau în condiţii de iluminare scăzută datorită tastaturii opţionale cu retroiluminare1 şi duratei mari de funcţionare a bateriei, inclusiv o gamă largă de baterii opţionale cu durată mare de funcţionare şi module media amovibile de tip unitate optică, hard disk, dispozitive USB 3.0 şi baterie, care menţin productivitatea la nivel maxim.

În ultimul rând, ca membru al familiei Latitude E, laptopul E6420 oferă productivitate în orice locaţie, securitate incontestabilă şi capacitate de administrare eficientă într-un design rezistent, creat să dureze - tot ceea ce aşteptaţi de la produsele Latitude din familia E.
Laptopul Dell Latitude E6420 - Design creat să reziste

Design creat să reziste

În prezent, afacerile înseamnă să lucrezi oricând şi oriunde. Aveţi nevoie de un laptop care să ţină pasul cu stilul dvs. de lucru. Laptopurile Latitude din familia E îmbină designul de clasă mondială cu rezistenţa pentru a obţine rezultate remarcabile oriunde aţi lucra.
 • Beneficiaţi de protecţie împotriva temperaturilor extreme, a vibraţiilor, a prafului şi a altitudinilor ridicate cu laptopurile testate pentru conformitate cu standardul MIL-STD 810G.
 • Adoptaţi o ţinută cu stil în timp ce lucraţi graţie designului Dell Tri-Metal™, care se remarcă prin finisajul rezistent, din aluminiu mătuit anodizat, al ecranului LCD şi prin colţurile ranforsate, acoperite cu aliaj de magneziu.
 • Fiţi mai relaxat datorită tastaturii rezistente la vărsarea lichidelor şi a protecţiei ecranului LCD, care ajută la crearea unei bariere în jurul ecranului LCD atunci când acesta este închis.
 • Apreciaţi detaliile de fineţe, pornind de la balamalele puternice din oţel şi clapeta de blocare a afişajului din aliaj de zinc până la partea inferioară rezistentă, acoperită cu pulbere, care împiedică producerea fisurilor şi a zgârieturilor.
Laptopul Dell Latitude E6420 - Productivitate în orice locaţie

Productivitate în orice locaţie

Beneficiaţi de alimentare şi performanţă de lungă durată pentru a vă simplifica munca, indiferent dacă vă aflaţi la birou sau în deplasare. Laptopurile Latitude din familia E sunt create ţinând cont de întreprinderea dvs., oferindu-vă caracteristici excelente care să contribuie la sporirea productivităţii.
 • Fiţi mereu productiv cu o varietate de opţiuni privind durata de funcţionare a bateriei, inclusiv baterii opţionale litiu-ion cu 4, 6, 9 elemente şi 9 elemente (97 Wh), cu garanţie limitată pentru hardware2, timp de trei ani.
 • Multitasking în ritmul afacerii dvs. cu opţiunile de procesoare Intel® Core™, cu memoria DDR3 cu lăţime mare de bandă şi plăcile grafice Intel® UMA sau NVIDIA®.
 • Comunicaţi eficient în întreaga lume cu ajutorul camerei Web încorporate, al microfoanelor matriceale, care vă asigură o calitate mai bună a sunetului, şi al antenei de înaltă performanţă pentru conexiuni ideale prin bandă largă pentru dispozitive mobile.
 • Lucraţi în zona dvs. de confort cu un afişaj cu atingeri multiple şi posibilitatea de deplasare la 180 de grade a ecranului LCD.
 • Tastaţi în orice condiţii datorită singurului laptop comercial care oferă o opţiune de tastatură cu retroiluminare1.

Securitate incontestabilă

Beneficiaţi de integrare armonioasă în mediul dvs. IT şi scăpaţi de griji având certitudinea că laptopurile Latitude din familia E - şi datele companiei dvs. - sunt în siguranţă şi protejate oriunde în lume.

Laptopul Dell Latitude E6420 - Securitate incontestabilă
Latitude-6420
Aveţi certitudinea că datele dvs. sunt în siguranţă cu soluţia Dell de protecţie şi criptare a datelor şi opţiunile de hard disk criptat.
Latitude-6420
Protejaţi-vă datele împotriva accidentelor cu ajutorul senzorului Dell de cădere liberă cu reacţie rapidă şi al sistemului de protecţie StrikeZone™.
Latitude-6420
Controlaţi cine are acces la datele dvs. cu soluţia Dell ControlVault™, soluţia Dell de protecţie şi accesare a datelor, opţiunile de acces prin log in cu smart card fără contact şi cu cititor de amprente.
Latitude-6420
Preveniţi infectarea sistemului cu viruşi şi opriţi scurgerile de date cu opţiunile de control al porturilor.
Laptopul Dell Latitude E6420 - Capacitate de administrare eficientă

Capacitate de administrare eficientă

Administraţi-vă şi întreţineţi-vă cu uşurinţă flota de laptopuri Latitude din familia E pentru întreprinderi, începând din etapa de planificare şi implementare până la etapa de întreţinere şi asistenţă permanente.
 • Planificaţi cu încredere viitoarele implementări de produse datorită ciclurilor mari de viaţă ale laptopurilor Dell Latitude, tranziţiilor şi vizionării în avans a modificărilor de software şi hardware prin programul ImageWatch™.
 • Particularizaţi cu uşurinţă anumite laptopuri Latitude cu module media de tip hard disk, baterie, unitate optică şi dispozitiv USB 3.0.
 • Faceţi cu uşurinţă upgrade sau reparaţii ale componentelor principale prin intermediul unei singure uşi de acces.
 • Economisiţi timp şi bani cu dispozitivele Dell KACE™ de administrare a sistemelor, uşor de utilizat.
 • Ţineţi minte că Dell este partenerul dvs. pentru întreţinerea şi asistenţa sistemelor, cu o gamă largă de opţiuni de asistenţă şi servicii personalizabile şi cu acoperire globală.

Recenzii

Scrie o recenzie

DELL E6420 Intel® Core™ i5 2520M 4GB 250GB DVD-RW 14 inch

DELL E6420 Intel® Core™ i5 2520M 4GB 250GB DVD-RW 14 inch

Beneficiaţi de durabilitate şi fiabilitate în lumea reală cu un laptop proiectat pentru rigorile lucrului în deplasare.