Informaţii

Producatori

Produse vizualizate

Canon IRA 4025i Mareste

Canon IRA 4025i

86890

Reconditionat

Copiator Canon imageRUNNER ADVANCE 4025i A3 Alb-Negru USB/Network DADF Duplex Send

Mai multe detalii

4 600 LEI cu TVA

Fisa tehnica

ProducătorCanon
Tip ProdusRefurbished
Garantie12 luni / 20.000 tipăriri
FormatA3
DuplexDa
ConexiuneUSB, Network
TipărireAlb-Negru
Viteza25 ppm

Informatii

Oferind rezultate de inalta calitate si eficiente pentru grupurile de lucru cu activitate intensa, Canon imageRUNNER ADVANCE 4025i va va imbunatati fluxurile de documente, protejand in acelasi timp informatiile confidentiale si reducand impactul asupra mediului.

Copiatorul second hand Canon iR 4025i beneficiaza de urmatoarele functii STANDARD:

 •     Copiere;
 •     Printare;
 •     Scanare color;
 •     Send – Trimitere inteligenta a documentelor pe mail si calculator.


Copiatorul second hand Canon iR Advance 4025i beneficiaza OPTIONAL de urmatoarele functii:

 •     Fax – in masura disponibilitatii


Detalii tehnice Copiator Canon iR 4025i:

 •     Viteza de 25 ppm
 •     Colour image reader (DADF +Reader)
 •     Functii inteligente de transmitere a documentelor
 •     Duplex – unitate de printare fata verso
 •     2 casete de alimentare de 550 de coli
 •     10000 pagini – volum lunar maxim recomandat


Avantaje Canon imageRUNNER ADVANCE 4025i

 •     Afisaj color intuitiv, de 21,3 cm
 •     Capacitate eficienta de pana la 25 ppm
 •     Capacitate hartie de pana la 4.980 de coli
 •     Se integreaza cu o serie de softuri puternice de securitate, flux de lucru si de control al costurilor
 •     Optiuni interne de economisire a spatiului sau optiuni de finisare externe avansate
 •     Responsabilitatea fata de mediu


Fluxuri de lucru eficiente

Interfata intuitiva cu utilizatorul cu optiuni de accesibilitate, garanteaza usurinta de utilizare, iar optiunile de finisare automata economisesc timp la crearea documentelor cu aspect profesional. Functionalitatea Send (trimitere) cu optiuni de cautare a fisierelor imbunatateste fluxul de lucru si optiunea de cautare a informatiilor.
Adobe® PDF/A-1b permite transmiterea documentelor direct catre optiunea de arhivare pe termen lung. Puternica platforma MEAP de la Canon se integreaza perfect cu o gama larga de software-uri de capturare si gestionare a documentelor.
Controlul costurilor

Seria iR-ADV 4000 ofera birourilor cu activitate intensa capacitati multifunctionale eficiente intr-un singur aparat. Designul modular si capacitatea de partajare a functiilor se traduc prin eliminarea costurilor pentru functii care nu va sunt necesare. Gestionarea simpla reduce si mai mult costurile si raspunderile la nivel IT.
uniFLOW extinde controlul costurilor prin selectarea centrului de costuri, redirectionarea activitatilor de imprimare si rapoartele detaliate.
Informatii pastrate in siguranta

In varianta standard, informatiile dvs. pot fi protejate prin autentificarea utilizatorului, filtrarea adreselor si imprimarea securizata. Modulul de platforma securizata (Trusted Platform Module – TPM) cripteaza si datele de autentificare.

O serie de optiuni de securitate sunt disponibile pentru a raspunde exigentelor dvs. Sarcinile de imprimare transmise catre dispozitiv sau stocate pe dispozitiv pot fi criptate si sterse in siguranta. Mai mult, scanarile pot fi protejate prin parole, cu optiunile de criptare si autenticitate asigurate prin intermediul semnaturilor digitale. Chiar si duplicarea documentelor importante poate fi total descurajata sau prevenita printr-o optiune de integrare a filigranelor de siguranta. in sfarsit, kitul de criptare si mirroring de date de pe HDD asigura conformitatea cu normele Common Criteria (Criterii comune) la nivel EAL3.

uniFLOW propune urmatorul nivel de securitate a informatiilor prin autentificarea centralizata a utilizatorului, imprimarea securizata pe orice dispozitiv si restrictionarea functiilor de catre utilizator. Ca premiera in domeniu, uniFLOW cu imageRUNNER ADVANCE poate oferi optiunea de prevenire a pierderii datelor pentru imprimare, copiere, scanare si faxuri prin analiza OCR a sarcinilor. Cu scopuri de verificare, puteti transmite catre arhiva o copie a tuturor documentelor si puteti genera alerte pe baza cuvintelor cheie si a permisiunilor de utilizator. Daca este necesar, o operatiune poate fi anulata inainte de incalcarea securitatii unui document.
Responsabilitatea fata de mediu

Aceste modele certificate ENERGY STAR® ofera unul dintre cele mai bune randamente TEC (Typical Electricity Consumption)* din clasa lor, consumand doar 1 W in modul inactiv. Imprimarile inutile se pot reduce prin functii cum ar fi stocarea in format digital si redirectionarea faxurilor.

Recenzii

Scrie o recenzie

Canon IRA 4025i

Canon IRA 4025i

Copiator Canon imageRUNNER ADVANCE 4025i A3 Alb-Negru USB/Network DADF Duplex Send