Informaţii

Producatori

Produse vizualizate

Canon IRAC 5235i Mareste

Canon IRAC 5235i

86694

Reconditionat

Copiator Canon imageRUNNER ADVANCE C5235i Laser Color A3 DADF Scan Send Fax Duplex/Network

Mai multe detalii

4 800 LEI cu TVA

Fisa tehnica

ProducătorCanon
Tip ProdusRefurbished
Garantie12 luni / 20.000 tipăriri
FormatA3
DuplexDa
ConexiuneUSB, Network
TipărireColor
Viteza35 ppm

Informatii

imageRUNNER ADVANCE C5235i

Acest dispozitiv multifuncţional inteligent permite comunicarea color de înaltă calitate la 30 ppm. Integrarea uşoară şi funcţiile de securitate şi control al costurilor, toate într-un pachet cu impact ecologic redus, adaugă valoare reală birourilor cu activitate intensă.
Beneficii

    Randament de 35 ppm alb-negru şi 30 ppm color
    Ecran tactil color SVGA de 21,3 cm, cu funcţie de rabatere
    Materiale flexibile şi opţiuni de finisare
    Editare de documente interne la o calitate uimitoare
    Control facil al accesului şi utilizării în funcţie de utilizator
    Eficienţă energetică de vârf

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon imageRUNNER ADVANCE C5235i


Productivitate ridicată


Modelul inteligent iR-ADV C5235i imprimă la viteza de 35 ppm în alb-negru şi 30 ppm color şi utilizează materiale de până la 256 g/mp, la o capacitate maximă de 5.000 de foi de hârtie. Scanarea faţă/verso cu o singură trecere capturează documentele imprimate la viteze de până la 120 ipm şi le converteşte în formate flexibile, inclusiv Office Open XML PPT şi Word, pregătite pentru reutilizarea digitală.
Experienţă pentru utilizator

Ecranul tactil adaptabil, de mari dimensiuni, dispunând o funcţie de rabatere, oferă utilizatorului o experienţă unică. Puteţi simplifica sarcinile efectuate frecvent prin intermediul butoanelor one-touch pentru a economisi timp şi efort. Utilizatorii mobili pot cu uşurinţă imprima de pe, sau scana către propriile dispozitive mobile¹.


Comunicare de calitate


Modelul iR-ADV C5235i imprimă la o rezoluţie de 1200x1200 dpi, cu text bine definit şi imagini clare, în timp ce tonerul pQ oferă culori echilibrate şi o calitate excelentă a imaginii. Cu selecţia de opţiuni de finisare şi software-ul iW Desktop de la Canon, realizarea documentelor şi broşurilor profesionale, capsate sau perforate, nu a fost niciodată mai simplă. Impresionaţi cu uimitoare propuneri de vânzări, rapoarte şi prospecte personalizate, toate create la fel de simplu ca mişcarea unui mouse. Duceţi performanţele şi reproducerea culorilor la nivelul următor utilizând controlerul opţional imagePASS-B2, bazat pe tehnologia Fiery.
Funcţii puternice de integrare şi de gestionare


Integrarea perfectă în reţele şi soluţii pentru companii, partajarea resurselor cu alte dispozitive şi capacitatea de conectare la servicii de tip Cloud permit prelucrarea şi partajarea documentelor într-un mod flexibil. Platforma MEAP încorporată se integrează complet cu o gamă de aplicaţii software puternice care susţin şi optimizează fluxurile de lucru decisive ale companiei.
Instrumentele de gestionare a dispozitivului permit configurarea, gestionarea şi actualizarea dispozitivului, fie individual, fie ca parte a unei flote mai mari de echipamente, iar durata de funcţionare este garantată de funcţiile Canon eficiente de monitorizare, raportare şi diagnosticare.


Controlul avansat al investiţiei


Autentificarea inteligentă a utilizatorilor permite controlul asupra accesului şi drepturilor utilizatorilor, oferind în acelaşi timp vizibilitatea şi urmărirea activităţii prin intermediul funcţiei de raportare. Se poate merge chiar mai departe, restricţionând, în funcţie de utilizator, accesul la anumite funcţii ale dispozitivului pentru a controla costurile. Informaţiile dvs. sunt protejate la cel mai înalt nivel prin intermediul unor caracteristici standard şi opţionale de securitate a echipamentului, reţelei şi documentelor.


Respect faţă de mediu


Acest dispozitiv cu certificare ENERGY STAR® oferă unul dintre cele mai reduse consumuri nominale de energie (TEC)² din domeniu, ajungând până la 1 W în modul inactiv şi este fabricat utilizând pe cât posibil, materiale biodegradabile şi plastic reciclat.

¹Suport pentru iPAD, iPhone şi Android (TBC)

²Consum nominal de energie (Typical Electricity Consumption – TEC) – Metodologie definită de ENERGY STAR (www.eu-energystar.org)
Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon imageRUNNER ADVANCE C5235i, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Recenzii

Scrie o recenzie

Canon IRAC 5235i

Canon IRAC 5235i

Copiator Canon imageRUNNER ADVANCE C5235i Laser Color A3 DADF Scan Send Fax Duplex/Network