Distribuitorii WANT.RO beneficiaza in plus fata de conditiile generale de comercializare ale echipamentelor refurbished de un pret mai mic, 90 de zile de extra garantie, prioritate in achizitionarea produselor si suport tehnic specializat.

Pretul pentru distribuitorii WANT.RO poate sustine adaugarea unei marje consistente din partea acestora in vederea cresterii profitului. Pe langa preturile speciale pentru distribuitori, acestia mai pot primi discounturi in functie de numarul si tipul de echipamente achizitionate.

Extragarantia de 90 de zile, care se adauga la cei trei ani, vine in ajutorul partenerilor nostri pentru a acoperi si perioada in care produsele stau in stocul acestora pana la revanzarea catre clientul final.

Distribuitorii WANT.RO au prioritate in achizitionarea echipamentelor. Doar dupa ce acestia au fost informati asupra modificarilor stocurilor noastre, produsele vor fi oferite spre vanzare utilizatorilor finali.

Suportul tehnic este asigurat de expertii nostri care stau la dispozitia dumneavoastra pentru a va asigura de buna functionare a echipamentelor.